Basic shirts voor dames, dat draagt heerlijk

Op zoek naar een mooi basic shirt? Bij Splendid Basic hebben we een breed assortiment vol basic T-shirts voor dames. Prachtig van kleur en perfect gevormd. Dankzij de extra ruimte rondom de buik, tekenen de shirts niet af en dragen ze bijzonder prettig. De zwarte basic shirts voor dames zijn verkrijgbaar met lange mouwen en ¾ mouw.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Het begin is er

Met de mooie basic shirts voor dames van Splendid Basic is de basis gelegd voor een prachtige outfit. De shirts laten zich gemakkelijk combineren met onze wijdvallende broeken, een mooi jasje of een rok en legging. De basic T-shirts voor dames zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn te bestellen in verschillende mooie kleuren. Het zijn de perfecte shirts voor vrouwen met een maatje meer.

Meer dan basic shirts alleen

Splendid Basic biedt een keur aan aparte dameskleding van natuurlijke materialen. Een belangrijk deel daarvan ontwerpen we zelf. De rest wordt ingekocht in verschillende landen en is gesorteerd op zijn originaliteit. Bij Splendid Basic vindt u naast de verschillende basic shirts voor dames ook veel kleding met een oosters tintje en veel wijdvallende broeken. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd en kan indien nodig gratis retour gezonden worden.  


Natuurlijk & fairtrade

Naast onze kleding van natuurlijke materialen kunt u ook bij ons terecht voor kleding met een oosters tintje, in schitterende kleuren. Deze combineren heel mooi met de natuurlijke materialen van onze collectie linnen.

Over Splendid

Splendid levert aparte mode. Natuurlijke kwaliteitskleding met een vlotte uitstraling.Verkrijgbaar van maat S tot Special Large.Door de vraag naar aparte en betaalbare kleding, voor kleine en grote maten is onze winkel ontstaan. Wij besteden veel aandacht aan kleding voor de vrouw die, om  welke reden dan ook, een maatje meer heeft. Iedere 14 dagen komt er, in het voor- en naseizoen nieuwe kleding binnen.
 

Contact

Langeviele 36
4331 LV  Middelburg

T: 0118 - 628 596
E: splendid@splendidbasic.nl

KvK-nummer: 22030783
Btw-identificatienummer: NL0853499014B02
IBAN nr. NL47INGB0006876959

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.