Artikelen retourneren/ verzendkosten buitenland


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Terugsturen is gratis binnen Nederland.
Indien u iets terug wilt sturen, binnen Nederland, dan moet u dit eerst kenbaar maken door een mail te sturen naar splendid@splendidbasic.nl. U ontvangt dan een retoursticker per mail die u op het pakketje kunt plakken.

Terugsturen vanuit buitenland.
Voor het buitenland geldt dat u zelf het pakketje terug moet sturen en naderhand € 4,95 van ons terug krijg als bijdrage in de retourkosten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Splendid geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via splendid@splendidbasic.nl    

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzendkosten België, Duitsland, Frankrijk.  € 4,95 per zending tot 30 kilo.

Natuurlijk & fairtrade

Naast onze kleding van natuurlijke materialen kunt u ook bij ons terecht voor kleding met een oosters tintje, in schitterende kleuren. Deze combineren heel mooi met de natuurlijke materialen van onze collectie linnen.

Over Splendid

Splendid levert aparte mode. Natuurlijke kwaliteitskleding met een vlotte uitstraling.Verkrijgbaar van maat S tot Special Large.Door de vraag naar aparte en betaalbare kleding, voor kleine en grote maten is onze winkel ontstaan. Wij besteden veel aandacht aan kleding voor de vrouw die, om  welke reden dan ook, een maatje meer heeft. Iedere 14 dagen komt er, in het voor- en naseizoen nieuwe kleding binnen.
 

Contact

Langeviele 36
4331 LV  Middelburg

T: 0118 - 628 596
E: splendid@splendidbasic.nl

KvK-nummer: 22030783
Btw-identificatienummer: NL0853499014B02
IBAN nr. NL47INGB0006876959

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.